لاراول

لاراول یا Laravel یک فریم‌ورک طراحی سایت و برنامه‌نویسی وب به زبان php است. شعار لاراول «فریم‌ورک php برای صنعتگران وب» یا «The PHP Framework For Web Artisans» است. از زمان ایجاد فریم‌ورک لاراول زمان زیادی نمی‌گذرد. با این حال به دلیل انقلابی که توانسته است در دنیای برنامه‌نویسی وب ایجاد کند، توانسته است تمامی رقبا را کنار بزند و به محبوب‌ترین فریم‌ورک طراحی سایت و به طور خاص طراحی سایت با php تبدیل شود.

 

فریم ورک لاراول

لاراول چیست؟

همان گونه که گفته شد لاراول یک فریم‌ورک تحت وب است که برای طراحی سایت های تحت وب و ایجاد نرم‌افزارها و پورتال‌های وب کاربرد دارد. لاراول برای تولید نرم‌افزارهایی در ابعاد کوچک، متوسط و بزرگ قابل استفاده است. توسعه‌پذیری بالای لاراول سبب می‌شود استفاده و تغییر دادن آن برای پیاده‌سازی انواع نرم‌افزارهای کاربردی و وبسایت به آسانی امکان‌پذیر باشد.

بیشتر بخوانید: لاراول چیست ؟

مزیت‌های لاراول

لاراول در نخستین گام تغییراتی بنیادین در شکل برنامه‌نویسی php ایجاد کرد. شباهت بیشتر برنامه‌نویسی لاراول به زبان طبیعی سبب می‌شود توسعه و تغییر دادن کدهای نوشته شده در گذشته آسان‌تر از قبل باشد. همچنین بهره‌گیری از آخرین استانداردها و متودولوژی‌های تولید نرم‌افزار، کار کردن با لاراول را برای برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان آسان و برای کاربران، دلپذیر می‌کند.

ارتباط با پایگاه داده – Eloquent

یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر به فرد لاراول سیستم ارتباطی آن با پایگاه داده به نام Eloquent است.

پایگاه داده

Eloquent ابزاری است که خواندن و نوشتن اطلاعات را به آسانی، امنیت و کیفیت بالا به انجام می‌رساند. در Eloquent هر جدول پایگاه داده به یک مدل برنامه‌نویسی تبدیل می‌شود که می‌تواند بر خلاف داده‌های خام، از خود واکنش نشان دهد، با سایر اطلاعات ترکیب شود، از ساختارهای ساده و دوبعدی جداول بانک اطلاعاتی خارج شود و ذخیره و بازیابی را از اولویت‌های برنامه‌ریزی توسعه‌دهندگان خارج کند.

کتابخانه‌ی برنامه‌نویسی Eloquent بر پایه‌ی سیستم PDO طرح‌ریزی شده است و بنابراین علاوه بر امکاناتی که این سیستم در اختیار برنامه‌نویسان قرار می‌دهد، امکان استفاده از دستورات PDO نیز فراهم است.

امنیت لاراول

لاراول با در نظر گرفتن آخرین اصول امنیتی توسعه پیدا کرده است.

انواع خطرهای شناخته‌شده‌ی امنیتی با استفاد‌ی صحیح از لاراول و رعایت قوانین آن مجالی برای رخداد پیدا نمی‌کنند. با این حال داشتن تسلط برای جلوگیری از رخداد خطاهای امنیتی از پیش‌نیازهای برنامه‌نویسی ایمن با هر ابزار و هر فریم‌ورک به شمار می‌رود.

سرعت لاراول

لاراول - سرعت

لاراول ابزارهای گوناگونی برای دستیابی به بیشترین سرعت ممکن را در کنار یکدیگر جمع‌آوری کرده است. بارگزاری دیرهنگام( Lazy Loading )، کش( Cache )، تبدیل و کامپایل و همچنین پشتیبانی از ابزارهای جانبی مانند Memcached و Redis از نمونه‌ ابزارهای به کار رفته در فریم‌ورک لاراول برای بهبود عملکرد سیستم در بعد سرعت هستند.

توسعه پذیری لاراول

لاراول به شیوه‌های مختلفی قابل توسعه است. با استفاده از Packageها، با استفاده از رویدادها یا Eventها و با استفاده از وارونگی کنترل( IoC ) می‌توان عملکردهای مختلف لاراول را تغییر داد. توسعه‌پذیری برنامه‌های نوشته شده با فریم‌ورک لاراول نیز به همین نسبت بسیار بالا است. بدیهی است که توسعه‌پذیری برنامه‌های نوشته شده با لاراول به مهارت و قانونمندی برنامه‌نویسان نیز وابسته است.

جامعه‌ی برنامه‌نویسان لاراول

لاراول اکنون یک فریم‌ورک بالغ به حساب می‌آید و در سراسر دنیا برنامه‌نویسان زیادی با این فریم‌ورک به برنامه‌نویسی مشغولند. توسعه‌ی نرم‌افزارهای نوشته شده با این فریم‌ورک و ادامه‌ی کار پروژه‌های از پیش نوشته‌شده با این فریم‌ورک گزینه‌ای در دسترس است. همچنین به دلیل بزرگ بودن این جامعه، پیدا کردن راه حل مشکلات و روش توسعه با آن به آسانی مقدور است.

آیا قصد طراحی سایت با لاراول را دارید ؟

برای طراحی سایت با فریم ورک لاراول، با ما تماس بگیرید. متخصصان ما با در اختیار داشتن تجربه‌ی طراحی و توسعه‌ی انواع سیستم‌های نرم‌افزاری تحت وب و آشنایی با انواع سیستم‌های مدیریت محتوا، آمادگی دارند بهترین راه حل برای نیازهای شما را طراحی و ارائه نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان تلفنی
۶۵ ۸۹ ۹۶ ۸۸ - ۰۲۱
۹۱ ۸۴ ۹۶ ۸۸ - ۰۲۱