آیا می‌توان از جوملا به عنوان فریم‌ورک برنامه‌نویسی استفاده کرد ؟

سیستم مدیریت محتوای جوملا علاوه بر اینکه برای طراحی سایت قابلیت استفاده دارد، امکانات بسیار خوبی در جهت توسعه‌پذیری و اضافه کردن قابلیت‌های جدید در اختیار برنامه‌نویسان قرار می‌دهد.

طراحی سایت با جوملا

جوملا به صورت پیش‌فرض دارای چندین کامپوننت، ماژول و پلاگین است که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  1. مدیریت محتوا
  2. سیستم چند زبانه و ترجمه
  3. مدیریت کاربران و دسترسی پیشرفته
  4. سیستم نظرات
  5. قابلیت تنظیم ماژول‌ها
  6. قابلیت تغییر قالب سایت
  7. تنظیمات سئو
  8. مدیریت منوها
  9. قابلیت استفاده از صدها کامپوننت و افزونه‌ی رایگان و تجاری آماده برای عملکردهای مختلف
  10. سیستم Cache پیشرفته
  11. آدرس‌دهی صفحات( Routing )

با توجه به ساختار MVC در توسعه‌ی قابلیت‌های جدید در جوملا، این سیستم گزینه‌ای مناسب به عنوان یک فریم‌ورک برنامه‌نویسی php به شمار می‌رود. به ویژه در هنگام ساخت پورتال‌های سازمانی یا سایت‌هایی علاوه بر بخش محتوا، به قابلیت‌های سفارشی زیادی نیاز دارند، استفاده از جوملا گزینه‌ای مناسب به شمار می‌رود.

کامپوننت‌ها در جوملا

برای اضافه کردن قابلیت‌های جدید به یک سایت تحت جوملا، کافی است تا یک کامپوننت جدید در این سیستم اضافه نماییم. هر کامپوننت می‌تواند به همراه چند ماژول و چند پلاگین کار سفارشی‌سازی امکانات پیش‌فرض جوملا را به انجام برساند.

برای مثال اگر بخواهیم بخشی برای فرم پرداخت آنلاین در جوملا ایجاد کنیم، کافی است تا یک کامپوننت جدید برای این کار برنامه‌نویسی کنیم و یکی از منوهای سایت را به این کامپوننت تخصیص دهیم.

کاربران هنگامی که به منوی مورد نظر مراجعه کنند، بخش اصلی صفحه توسط کامپوننت جدید که به صورت اختصاصی برنامه‌نویسی شده است، تولید می‌شود و عملکردهای اصلی صفحه توسط این کامپوننت مدیریت می‌گردد.

علاوه بر این در بخش مدیریت نیز می‌توان منوهای جدیدی به منوهای پیش‌فرض جوملا اضافه نمود و بخش‌های لازم برای ارائه گزارش و مدیریت کامپوننت موجود در صفحه‌ی اصلی سایت را پیاده‌سازی نمود.

سیستم کنترل دسترسی در جوملا

سیستم کنترل دسترسی کاربران در جوملا یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌های موجود در بین CMSهای دیگر به شمار می‌رود. با استفاده از قابلیت‌هایی که این سیستم در اختیار ما قرار می‌دهد، می‌توانیم مشخص کنیم که کدام یک از کاربران سایت می‌توانند به بخش‌های سفارشی در سایت دسترسی پیدا کنند.

با تعریف انواع کاربری خاص که همگی به صورت درختی، دسترسی‌ها را از لایه‌های پایین‌تر به ارث می‌برند، دسترسی‌ها در جوملا به شکل تخصصی و حرفه‌ای می‌تواند مدیریت شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان تلفنی
۶۵ ۸۹ ۹۶ ۸۸ - ۰۲۱
۹۱ ۸۴ ۹۶ ۸۸ - ۰۲۱