طراحی سایت فروشگاهی
فروشگاههای اینترنتی شکل تجارت سنتی را دگرگون کردهاند همچنین امکان فروش کالاهای غیرفیزیکی یا کالاهای دیجیتال مانند فایلهای صوتی و تصویری و کتابهای الکترونیک را نیز با کمک طراحی سایت فروشگاهی امکانپذیر شده است.
امکانات فروشگاه اینترنتی
امکانات موجود بسته به روش طراحی سایت فروشگاه اینترنتی، میتواند بسیار گسترده و مطابق نیازهای صاحبان فروشگاه باشد. برای شروع به کار یک فروشگاه اینترنتی نیازی نیست تمامی امکانات موجود در سایت آمازون یا دیجیکالا را در سایت خود داشته باشید، امکانات موجود در سایت شما میبایست با توجه به توان پشتیبانی و نیروهای انسانی شما و نوع خدمات و محصولاتی که ارائه میکنید، طرحریزی شوند. تمرکز بیش از اندازه روی امکاناتی که توانایی پشتیبانی آنها را نخواهید داشت، تنها سبب میشوند طول اجرای پروژه و هزینههای ایجاد و نگهداری آن از کنترل شما خارج شوند.
برخی از امکانات متداول که در اغلب فروشگاههای اینترنتی مورد نیاز هستند عبارتند از:
- امکان تعریف محصولات و دستهبندیها و ویژگیهای مختلف برای آنها
- امکان تعریف روشهای حمل و پرداخت مختلف برای گروههای مختلف محصولات
- امکان فروش محصولات به صورت فیزیکی و به صورت دانلودی
- امکان تعریف محصولات مشابه و مرتبط با هر محصول
- دریافت بانکی وجه خریدها با استفاده از کارتهای عضو شتاب
- دریافت وجه کالا و خدمات فروخته شده به صورت حضوری
- تخصیص برچسب به محصولات برای یافته شدن آسان کالاهای مشابه
- تعریف کوپن تخفیف با قوانین مختلف برای مشتریان
- تعریف توضیحات، ویژگیها، تصاویر مختلف و گالری تصویر برای هر محصول
- تعریف سطوح دسترسی مختلف برای مدیران فروشگاه
- خرید بدون ثبت نام در فروشگاه و امکان خرید پس از ثبت نام و قابلیت پیگیری سفارشهای قبلی
- تعریف تخفیف و فروش ویژه برای محصولات خاص
پیش نیازهای طراحی سایت فروشگاهی چیست ؟
فروش اینترنتی همانند فروش فیزیکی، پیشنیازهایی دارد. نخستین گام در ایجاد یک فروشگاه اینترنتی، تحلیل و برنامهریزی است. باید توجه داشت که فروش تمامی کالاها از طریق اینترنت امکانپذیر نیست. برخی انواع کالاها به بررسی حضوری و گفتگوی رودررو نیازمند هستند. برخی دیگر از کالاها به دلیل قیمت بالا یا نیاز به بررسی و دقت بیشتر ممکن است امکان فروش از طریق اینترنت را نداشته باشند.
پس از نیازسنجی و برنامهریزی، ایجاد یک چرخهی تامین و توزیع کالا الزامی است. تعیین روشها و فرآیندهای تامین کالا در هنگام سفارش و روشها و فرآیندهای ارسال کالا در زمان مناسب از پیشنیازهای دیگر در فروش اینترنتی است.
در مرحلهی بعدی، میبایست طرحی جذاب و مطابق با اصول تجربهی کاربری ایجاد شود. ساخت و طراحی سایت فروشگاه اینترنتی علاوه بر ایجاد جذابیت، میبایست ایجاد کنندهی اعتماد نیز باشد. طرحی که کیفیت پایین داشته باشد یا اطلاعات مورد نیاز مشتری را در اختیارش قرار ندهد، نمیتواند تولیدکنندهی اعتماد و سبب خرید اینترنتی شود.
برنامهنویسی فروشگاه اینترنتی گام نهایی است. پس از برنامهنویسی، دریافت نماد اعتماد الکترونیک و مراحل لازم برای پرداخت الکترونیک ضروری است.
طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی
اگر امکانات مورد نیاز شما برای راهاندازی فروشگاه اینترنتی گسترده باشند یا ابعاد فروشگاه شما بزرگ باشد یا میزان بازدیدکنندگان آن زیاد باشند، ممکن است لازم باشد تا فروشگاه اینترنتی به صورت اختصاصی برنامهنویسی شود. با برنامهنویسی اختصاصی فروشگاه اینترنتی، مزایایی نسبت به استفاده از CMSهای آماده به دست میآورید ولی در عوض زمان و هزینهی اجرای پروژه افزایش پیدا میکند و ممکن است برخی امکانات عمومی CMSها نیز در فروشگاه اختصاصی وجود نداشته باشند. اینکه کدام روش برای شما بهتر است به نیازها و چشمانداز آیندهی پروژه وابسته است و بهتر است پیش از تصمیمگیری با متخصصان ما مشورت کنید تا بهترین نتیجه را با کمترین هزینه به دست بیاورید.
پرسشهای متداول طراحی سایت فروشگاهی
از چه راههایی میتوان برای فروشگاه اینترنتی مشتری جذب کرد ؟
بازاریابی برای فروشگاه اینترنتی به دانش و مهارت خاص خود نیازمند است. با کمک روشهای بازاریابی اینترنتی و برخی تکنیکهای دیگر بازاریابی، میتوانید فروشگاه خود را به مشتریان بشناسانید. همچنین با سئو تخصصی فروشگاه اینترنتی میتوانید تعداد بازدید خود را از طریق موتورهای جستجو اقزایش دهید.
فروشگاه اینترنتی چه مقدار درآمد دارد ؟
رقابت بین فروشگاههای اینترنتی برای جذب مشتری و فروش بیشتر روز به روز در حال افزایش است. برای کسب درآمد از طریق فروشگاه اینترنتی باید بتوانید خود را در معرض دید و انتخاب مشتریان قرار دهید. استفاده از ربات اینترنتی برای محاسبه قیمت بهینه محصولات یکی از روشهایی است که احتمال فروش و بیشتر شدن درآمد فروشگاه شما را فراهم میکند.
آیا برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی مجوز لازم است ؟
برای فروش بسیاری از کالاها به مجوز خاصی نیاز نیست و حتی به صورت شخصی هم میتوانید یک فروشگاه راه اندازی کنید. فروش برخی از کالاهای تخصصی یا بهداشتی یا موارد مشابه ممکن است به کسب مجوزهای لازم وابسته باشد.
دریافت وجه در فروشگاه اینترنتی چگونه است ؟
دریافت وجه از مشتریان میتواند به صورت اینترنتی( پرداخت آنلاین از طریق کارت بانکی ) یا به صورت حضوری از طریق دستگاه کارتخوان یا به صورت کارت به کارت باشد. تنوع روشهای پرداخت وابسته به سیاستهای فروش شما قابل تغییر است.
قیمت فروشگاه اینترنتی چقدر است ؟
قیمت فروشگاه اینترنتی بر اساس روش پیادهسازی و امکاناتی که در آن موجود باشند، متغیر است. اگر فروشگاه با امکانات پایه و با استفاده از سیستمهای فروشگاهساز مثل ووکامرس، انجام شود حدود ۲.۵ میلیون تومان و اگر فروشگاه اینترنتی به صورت اختصاصی برنامهنویسی شود حداقل ۷ میلیون تومان هزینه خواهد داشت. لازم به ذکر است که هزینهی دقیق پس از برآورد نیازمندیها و تعیین روش و ابزارهای پیادهسازی قابل تعیین میباشد.
آموزش و پشتیبانی سایت فروشگاه اینترنتی
فروش محصولات در فروشگاه اینترنتی نیازمند آموزش و آشنایی با امکانات فنی سیستم است. مدیر سایت فروشگاهی باید بتواند محصولات را در سایت به درستی درج کند، قیمتگذاری و مشخصات دیگر آنها را به درستی انجام دهد، سفارشهای دریافت شده را به درستی پردازش کند و در نهایت با مشتری تعامل صحیح و به موقع داشته باشد. آموزش انجام فرایندهای فنی در فروشگاه اینترنتی پس از تکمیل پیادهسازی سایت در قالب فیلم آموزشی به شما ارائه میشود و همچنین در قالب پشتیبانی رایگان به مدت یک سال در کنار شما خواهیم بود تا بتوانید به اهداف تجاری خود دست پیدا کنید.
سفارش طراحی سایت فروشگاهی
برای مشاوره، برآورد هزینه و سفارش طراحی سایت فروشگاه اینترنتی با ما تماس بگیرید.