Migration در لاراول چیست ؟
همان طور که تغییرات در کدهای سایت اجتنابناپذیر است، تغییراتی در هم در پایگاه داده نیاز است که پیگیری و بهروزرسانی آن در نسخههای مختلف پروژه موضوعی پر اهمیت است. انجام تغییرات با استفاده از کدهای برنامهنویسی و نسخهبندی شده در لاراول با نام Migration شناخته میشود.
Migrationها در لاراول قابلیت کنترل نسخه( Version Control ) را برای پایگاه داده شما فراهم میکنند. به عبارت دیگر، با کمک Migrationها میتوانید تغییرات مورد نیاز در پایگاه داده را در طول زمان تحت کنترل خود در بیاورید.
مزیت استفاده از Migrationها
استفاده از Migrationها در لاراول دو مزیت برای برنامهنویسی به همراه دارد:
- در صورتی که به صورت تیمی کار میکنید، مدیریت تغییرات در پایگاه داده بدون استفاده از Migrationها بسیار مشکل خواهد بود. هر برنامهنویس ممکن است بخشی از پایگاه داده را تغییر دهد و دیگران به موقع یا به درستی این کار را انجام ندهند.
- انجام تغییرات توسعهای روی پروژه، هنگامی که سیستم در حال استفاده است، بدون استفاده از Migrationها ممکن است با خطاهای بسیار مهم همراه باشد. فراموش کردن یک تغییر در پایگاه داده هنگام آپلود آخرین تغییرات پروژه میتواند باعث ایجاد مشکلات مهمی شود.
Migrationها چگونه کار میکنند ؟
هر برنامهنویس، برای انجام تغییرات روی پایگاه داده، لازم است تا یک Migration جدید بسازد. در هر Migration، یک یا چند تغییر در پایگاه داده با استفاده از کدهای php، نوشته میشوند. همچنین هر Migration باید بتواند تغییراتی که انجام میدهد را به حالت قبل برگرداند.
برنامهنویسان دیگر، سپس این Migration را دریافت و اجرا میکنند. لاراول در ابزار artisan، کنترل میکند که Migrationها به ترتیب و در زمان لازم اجرا شوند.
همچنین هنگامی که نرمافزار روی هاست منتقل میشود، با اجرای آخرین Migrationها، پایگاه داده به روزرسانی میگردد.
ممنون
فکر کنم تنها مطلبی بود که درست و به زبان ساده migration رو توضیح داد
تمام مطالبی که از سایت های مختلف خوندم تنها با اشاره کوچکی به چیستی مطلب سریع آموزنده رو در دریایی از کد غرق میکنن