برگه، نوشته، دسته و برچسب در وردپرس چه هستند ؟
وردپرس دارای امکاناتی است که در بخش تولید محتوا شامل چهار مفهوم برگه( Page )، نوشته( Post )، دسته( Category ) و برچسب( Tag ) میباشد.
در ادامه با کاربرد و عملکرد این چهار مفهوم آشنا خواهیم شد.
۱- برگه یا Page
برگههای محتواهای متنی سایت شما هستند که اغلب برای ایجاد توضیحات کلی در مورد سایت شما یا خدمات شما یا برای ایجاد صفحات عمومی و کلی وبسایت مورد استفاده قرار میگیرند. برگهها معمولا تعداد محدودی دارند و بیشتر آنها در ابتدای فعالیت سایت ایجاد میشوند.
منوهای سایت در بیشتر موارد شامل پیوندهایی به برگههای مختلف سایت میباشند.
برای مثال موضوعهای زیر از جمله موضوعاتی هستند که میتوانند در یک برگه قرار بگیرند:
- درباره ما
- تماس با ما
- معرفی شرکت
- خط مشی
- حفظ حریم خصوصی
۲- نوشته یا Post
نوشتهها نوع دیگری از محتوا هستند که بر اساس تاریخ انتشار در سایت قابل نمایش هستند. تعداد نوشتهها معمولا نامحدود است و از آنها برای تولید بخش اخبار یا وبلاگ آموزشی استفاده میشود.
نوشتهها به صورت پیشفرض در صفحهی نخست سایت( یا برگه نوشتهها یا وبلاگ ) بر اساس تاریخ انتشار از انتها به ابتدا قابل مشاهده و خواندن هستند.
نوشتهها معمولا در منوهای سایت پیوند داده نمیشوند.
۳- دسته یا Category
به صورت پیشفرض نوشتههای سایت میتوانند بر اساس موضوع کلی به دستههای مختلفی تقسیم بندی شوند. برای مثال در یک سایت آموزش طراحی سایت، دستهها میتوانند به شکل زیر طبقه بندی شوند و هر نوشتهی آموزشی در یک یا چند گروه از این دستهها قرار گیرد.
- HTML
- CSS
- Javascript
- php
دستههای موجود در وردپرس میتوانند ساختار درختی و تو در تو داشته باشند. برای مثال دستههای «اخبار والیبال» و «اخبار فوتبال» میتوانند زیردستهی «اخبار ورزشی» قرار گیرند.
نوشتههای موجود در هر دسته ممکن است توسط کاربران به صورت جداگانه فیلتر شوند و به نمایش درآیند. به این معنی که یک کاربر سایت میتواند تمامی اخبار با موضوع «اخبار والیبال» را از سایر نوشتهها جدا کرده و تنها این نوشتهها را مشاهده نماید.
دستهها معمولا تعداد محدود و قابل مدیریت توسط چشم را دارا هستند.
۴- برچسب یا Tag یا هشتگ
علاوه بر دستهها، طبقهبندی نوشتههای وردپرس با استفاده از یک مفهوم دیگر به نام برچسب قابل انجام است. هر نوشته میتواند به تعداد نامحدود برچسب داشته باشد. برچسبها، کاربردی مانند کلمات کلیدی دارند. برای مثال مقاله آموزشی در دسته «طراحی سایت» میتواند برچسبهای زیر را دارا باشد:
- وردپرس
- HTML
- JavaScript
- CSS
- طراحی قالب
برچسبها در هنگام نوشتن محتوا به تعداد نامحدود قابل ایجاد هستند. همچنین نویسنده میتواند از میان برچسبهایی که قبلا ایجاد کرده است، یکی را انتخاب کنید. برچسبها در کنار دستهها به یافتهشدن مطالب مرتبط با یکدیگر و طبقهبندی بهتر محتوا به ویژه در تعداد بالا کمک میکنند. به طور کلی برچسبها باید بتوانند کاربران را به مطالب بیشتری که با موضوع این نوشته ارتباط دارند، هدایت کنند.
چه تعداد برچسب برای هر نوشته لازم است ؟
تعداد بهینه برای برچسبهای هر نوشته وجود ندارد. این شما هستید که باید تصمیم بگیرید چه برچسبهایی واقعا مفید هستند. ممکن است یک برچسب یا ۱۰ برچسب برای یک نوشته کارایی داشته باشند و کاربران با کمک آنها بتوانند مطالب مرتبط را بهتر پیدا کنند. برچسبهایی که کاربران را به محل مفیدی هدایت نمیکنند یا صرفا شامل کلمات کلیدی بی معنی باشند، در دنیای جدید موتورهای جستجو ارزشی ندارند.
درود به شما خدایی یکهفتهست یک سایت راه اندازی کردم و هر روزشو دنبال مفهوم کارایی نوشته و برگه و و و میگشتم که همه جا نحوه ایجادشو نوشته بودن و هیچ کجا درباره کاربردشون اطلاعاتی نبود تا الان مطلب شمارو خوندم و بسیار عالی بود خیلی خلاصه و مفید و من دقیقا میدونم الان چی میخوام و خواستم یک تشکر ویژه کنم بابت توضیح بسیار عالیتون واقعا سپاس از نشر این مطلب عالی بود
واقعا ممنون به خاطر این اطلاعات جامع و کاملی که دادید خیلی مفهومی و کاربردی بدو برای من یک دنیا سپاس