آموزش نصب قالب در وردپرس( WordPress )
سیستم مدیریت محتوای وردپرس این قابلیت را به شما میدهد که ظاهر گرافیکی سایت خود را به دلخواه تغییر دهید و در عین حال اطلاعاتی که در وردپرس ثبت کردهاید به شکل قبل باقی بمانند.
برای مثال اگر یک سایت فروشگاهی با ووکامرس داشته باشید، میتوانید محصولات خود را در فروشگاه ثبت کنید و آنها را به فروش برسانید و هر زمان که تمایل داشتید، شکل گرافیکی سایت یا قالب وردپرس را تغییر دهید.
نصب قالب وردپرس
نصب قالب وردپرس به سادگی امکانپذیر است. ابتدا میبایست قالب خود را انتخاب کنید. قالب انتخاب شده ممکن است یکی از حالتهای زیر را داشته باشد:
- قالب را از مخزن قالبهای وردپرس گزینش کردهاید
- قالب را از یک سایت فروش قالب وردپرس خریداری کردهاید.
- فایلهای قالب را قبلا در اختیار دارید
۱- نصب قالب از مخزن قالبهای وردپرس
در این روش کار شما بسیار آسان است. کافی است در بخش مدیریت به قسمت «نمایش > پوستهها» مراجعه کنید و روی دکمه «افزودن پوسته تازه» کلیک کنید.
با تایپ کردن نام قالب در بخش جستجو، میتوانید قالب مورد نظر را پیدا کنید و سپس روی دکمهی «نصب» کلیک کنید.
همچنین میتوانید با استفاده از حالت «پیشنمایش» شکل قالب مورد نظر را مشاهده نمایید.
۲- نصب قالبی که آن را خریداری کردهاید
قالبهای آماده که در سایتهای اینترنتی به فروش میرسند معمولا به دو صورت قابل نصب هستند. ممکن است هر کدام از حالتهای زیر در دسترس نباشند.
- نصب وردپرس و قالب و افزونهها با استفاده از یک نرمافزار جانبی به صورت یکجا
- نصب قالب به صورت استاندارد و انجام تنظیمات لازم دیگر به صورت دستی یا خودکار
در حالت اول، لازم است تا راهنمای نصب قالب آماده را مطالعه کنید و مطابق دستورالعملهایی که دریافت کردید، مراحل را پیش بروید. استفاده از حالت اول هنگامی که سایت شما قبلا دارای اطلاعات است، امکانپذیر نیست. زیرا در این صورت، اطلاعات قبلی شما از بین خواهند رفت.
در حالت دوم، فایل zip قالب را پیدا کنید. سپس به قسمت «نمایش > پوستهها» مراجعه کنید و روی دکمه «افزودن پوسته تازه» کلیک کنید. سپس روی دکمهی «بارگذاری پوسته» کلیک کنید و فایل zip قالب را انتخاب و نصب نمایید.
پس از تکمیل نصب قالب، آن را فعال کنید.
بعد از نصب قالب، ممکن است لازم باشد تا تعدادی افزونه را نیز نصب کنید و همچنین ممکن است لازم باشد، مراحل دیگری را نیز انجام دهید که توضیحات لازم همراه بسته خریداری شده میبایست موجود باشند.
نکته: برخی قالبهای آماده ممکن است حاوی دو بسته باشند. یکی قالب معمولی و یکی قالب Child یا زیرپوسته. آشنایی بیشتر با قالب Child در وردپرس
۳- نصب قالب با فایل zip
در این حالت، بسته به اینکه قالب را از چه منبعی تهیه کرده باشید، و اینکه آیا راهنمای نصب قالب را در اختیار دارید یا خیر، مراحل مختلفی نیاز باشد. اگر قالب شما به صورت استاندارد باشد، با دنبال کردن مراحل گفته شده مانند قالب خریداری شده، سایت شما حاضر خواهد بود.
اگر راهنمای نصب قالب را در اختیار نداشته باشید یا قالب شما به تنظیمات پیچیدهای نیاز داشته باشد، ممکن است نصب قالب به آسانی امکانپذیر نشود و برای انجام تغییرات لازم به کمک یک متخصص وردپرس نیاز پیدا کنید.