لاراول ۶ منتشر شد

نسخه ۶ از فریم‌ورک محبوب لاراول در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ منتشر شد. تغییرات قابل توجهی در این نسخه به انجام رسیده است که برخی از آن‌ها را در ادامه مرور می‌کنیم.

فریم ورک لاراول

ویژگی‌های جدید در لاراول ۶

برخی از ویژگی‌ها و تغییرات جدید در لاراول ۶ عبارتند از:

  • مدت زمان پشتیبانی:
    نسخه‌ی جدید لاراول نسخه‌ی اصلی به شمار می‌رود و تا مدت ۲ سال شامل رفع مشکل و تا مدت سه سال از نظر امنیتی به‌روزرسانی می‌شود.
  • کنترل بهتر روی پاسخ‌های دسترسی:
    در نگارش جدید لاراول، کنترل بهتری روی پاسخ‌های مربوط به دسترسی کاربران وجود دارد و بسته به نیاز می‌توانید این پاسخ‌ها را مدیریت کنید.
  • نمایش بهتر خطاها با استفاده از Ignition:
    در نگارش جدید لاراول با استفاده از کتابخانه Ignition، خطاهای ایجاد شده در هنگام برنامه‌نویسی بسیار بهتر از گذشته به نمایش درمی‌آیند و همچنین پیدا کردن محل مشکل و رفع آن برای توسعه‌دهندگان آسان‌تر از قبل خواهد بود.
  • اضافه شدن Middleware برای Jobها:
    پیش از این، تنها Routeها دارای Middleware بودند. در نسخه‌ی جدید لاراول، Jobها هم می‌توانند برای افزایش کنترل روی عملکردهایشان دارای Middleware باشند.
  • مجموعه‌ها با قابلیت بارگزاری دیرهنگام( Lazy Collections ):
    یکی از مشکلات که از نسخه‌های قدیمی در لاراول وجود داشت، عدم امکان دریافت تعداد ردیف‌های زیاد از پایگاه داده بود. به دلیل اینکه کلیه‌ی اطلاعات مدل‌ها در Collection بارگزاری می‌شدند، امکان به‌کارگیری آن‌ها در این حالت وجود نداشت و برنامه‌نویسان ناچار بودند به شیوه‌های سنتی اطلاعات را دریافت و پردازش کنند. در نگارش جدید، با استفاده از کلاس جدید «LazyCollection» می‌توان روی حجم سنگین داده‌ها از پایگاه داده نیز پردازش انجام داد.
  • بهینه‌سازی‌های جدید در Subqueryها:
    بهینه‌سازی‌های قابل توجه و جدیدی در Subqueryها ایجاد شده است که کارایی و سرعت آن‌ها را در هنگام استفاده از پایگاه داده بهبود می‌دهد.

منابع:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان تلفنی
۶۵ ۸۹ ۹۶ ۸۸ - ۰۲۱
۹۱ ۸۴ ۹۶ ۸۸ - ۰۲۱