طراحی سایت با قالب اختصاصی یا قالب آماده ؟

سیستم‌های مدیریت محتوا ابزارهایی هستند که طراحی سایت را در زمانی کوتاه امکان‌پذیر می‌کنند. کافی است بسته نصب سیستم را از سایت مبدا دانلود کنید، آن را روی سرور استخراج کنید و مراحل نصب را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارید تا یک سایت آماده در اختیار داشته باشید.

طراحی قالب سایت

قالب سایت

بخشی مهم از هویت یک سایت اینترنتی، قالب یا ظاهر و رنگ و طرح آن است. سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس، جوملا و دروپال دارای صدها و هزاران قالب از پیش آماده هستند که به رایگان یا با پرداخت وجه می‌توانید آن‌ها را دانلود کنید و با نصب آن روی سایت، شکلی جدید به سایت خود بدهید.

قالب‌های آماده توسط افراد و شرکت‌های مختلف توسعه پیدا می‌کنند. این قالب‌ها در کنار مزایایی که به ویژه در کاهش زمان طراحی سایت ایجاد می‌کنند، معایبی نیز دارند.

در طرف دیگر، طراحی ظاهر و قالب سایت می‌تواند به صورت سفارشی و اختصاصی توسط گرافیست و سپس توسط متخصص رابط کاربری به انجام برسد.

معایب استفاده از قالب‌های آماده وردپرس

قالب‌های آماده وردپرس هرچند ممکن است سرعت طراحی سایت شما را بیشتر کنند و هزینه‌های شما را کاهش دهند ولی معایب متعددی دارند که در بلندمدت باعث آسیب به کسب و کار شما می‌شوند. مهم‌ترین معایب استفاده از قالب‌های آماده موارد زیر هستند:

۱- کارایی پایین قالب‌های آماده

قالب‌های آماده حاوی عملکردهای بسیار زیادی هستند که اغلب در سایت‌ها مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. این موضوع باعث می‌شود تا هر درخواست کاربر با تاخیر زمانی بیشتری روبرو شود و تجربه‌ی کاربری را تحت تاثیر قرار دهد.

۲- مشکلات امنیتی

قالب‌های آماده حاوی حجم زیادی کدها از منابع مختلف هستند که نظارت امنیتی را دشوار می‌کند. علاوه بر این در بسیاری از موارد این قالب‌ها به صورت غیرقانونی منتشر می‌شوند که ممکن است حاوی کدهای مخرب هم باشند.

۳- عدم سازگاری با برخی افزونه‌ها

قالب‌های آماده تغییرات گسترده‌ای در عملکردهای وردپرس ایجاد می‌کنند و گاهی باعث می‌شوند با افزونه‌های دیگر وردپرس تداخل‌های عملکردی ایجاد شود.

۴- انعطاف‌پذیری کم

انجام تغییرات در قالب‌های آماده دشوار است. این قالب‌ها در محدوده‌ی مشخصی خدماتی به شما ارائه می‌کنند ولی دسترسی به تغییرات بیشتر در این قالب‌ها سخت و پرهزینه است.

۵- شباهت با سایت‌های دیگر

بسیاری از سایت‌ها از قالب‌های آماده مشابه استفاده می‌کنند. این موضوع باعث می‌شود تا سایت شما همیشه تکراری و غیرخلاقانه به نظر برسد.

۶- حجم زیاد و سرعت کم

تعداد فایل‌های جانبی موجود در قالب‌های آماده بسیار زیاد است. این تعداد فایل‌ها باعث می‌شوند تا سایت شما غیرپاسخگو و ناکارآمد به نظر برسد.

۷- مشکلات سئو

سنگینی و پیچیدگی قالب‌های آماده روی سئو سایت شما هم اثر منفی بر جای می‌گذارند. رفع این مشکلات همیشه در دسترس نیست و ناچار خواهید بود با آن کنار بیایید.

۸- هزینه‌های پنهان نگهداری

تغییرات و نگهداری قالب‌های آماده در طول زمان با افزایش سفارشی‌سازی‌ها مشکل و مشکل‌تر می‌شود و هزینه‌های آن روز به روز افزایش پیدا می‌کند. در نهایت، تغییر دادن یک سایت که مدت زیادی با قالب آماده نگهداری شده است هم بسیار سخت خواهد بود.

 

مزایای قالب اختصاصی وردپرس

قالب‌های اختصاصی وردپرس مخصوص کسب و کار شما و با خلاقیت و علاقه برای آماده شدن سایتی کاملا متفاوت با سایر سایت‌ها، طراحی و پیاده‌سازی می‌شوند.

قالب‌های اختصاصی سبک و سریع هستند و کاملا می‌توانند سفارشی‌سازی شوند. انجام تغییرات و توسعه‌ی این قالب‌ها آسان است و اضافه کردن امکانات جدید به آن‌ها امکان‌پذیر است. سبک بودن قالب‌های اختصاصی باعث می‌شود تا در زمینه‌ی سئو هم نتایج بهتری به آسانی در دسترس شما باشد.

همچنین سازگاری بیشتری با افزونه‌های وردپرس دارند و در زمان به‌روزرسانی‌ها، کمترین مشکلات کاربردی و امنیتی در آن‌ها رخ می‌دهد.

قالب‌های اختصاصی در ابتدای کار هزینه‌ی بیشتری دارند ولی در طول زمان به دلیل آسان بودن پشتیبانی و نگهداری، هزینه‌های آن بسیار کمتر است.

طراحی قالب اختصاصی در روکا

تمامی سایت‌های طراحی شده در روکا با استفاده از قالب‌های اختصاصی هستند. برای داشتن سایتی خلاقانه و متمایز با قالبی منحصر به فرد با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *