طراحی سایت با وردپرس چقدر زمان می‌برد ؟

طراحی سایت با توجه به ماهیت خدماتی آن به صرف زمان جهت مراحل مختلف طراحی از طراحی گرافیکی، طراحی تجربه‌ی کاربری، پیاده‌سازی قالب، برنامه‌نویسی و درج محتوا نیازمند است. زمانی که برای طراحی سایت با وردپرس صرف می‌شود به طور کلی به نوع سایت و امکانات و جزئیات آن و همچنین مهارت طراح سایت بستگی دارد. به طور کلی طراحی سایت‌های شرکتی و شخصی با وردپرس حدود ۱۰ تا ۱۵ روز زمان نیاز دارند. این زمان برای سایت‌های فروشگاهی با ووکامرس می‌تواند ۲۰ تا ۳۰ روز زمان ببرد.

وردپرس

عوامل موثر در زمان مورد نیاز برای طراحی سایت وردپرس

در ادامه برخی از نکات که می‌تواند زمان مورد نیاز برای طراحی سایت با وردپرس را تحت تاثیر قرار دهند بررسی می‌کنیم:

  1. پیچیدگی طرح قالب سایت
    طرح سایت شما می‌تواند بسیار پیچیده باشد یا شکلی ساده داشته باشد. بدیهی است که پیاده‌سازی طرح‌های پیچیده با جزئیات زیاد به زمان بیشتری نیاز دارد.
  2. استفاده از قالب آماده یا طراحی قالب اختصاصی برای وردپرس
    اگر طراح سایت از قالب‌های آماده برای طراحی سایت شما استفاده کند، در زمان کوتاه‌تری سایتتان آماده می‌شود ولی در عوض معایبی از جمله سنگین شدن و مشکل شدن تغییر قالب سایت در آینده را به همراه خواهد داشت.
  3. تعداد صفحات سایت
    منظور از تعداد صفحات سایت، صفحاتی است که نیازمند طراحی اختصاصی و ویژه هستند. صفحات اخبار و مقالات و مطالب متنی همگی از یک قالب استفاده می‌کنند و تعداد آن‌ها اثری در مدت زمان طراحی سایت ندارد.
  4. نوع عملکرد سایت
    اگر یک سایت با محتوای متنی داشته باشید یا سایت شما میزبان فایل‌های ویدئویی و تصویر زیادی باشد زمان مورد نیاز برای انجام تغییرات و بهینه‌سازی آن‌ها متفاوت خواهد بود.
  5. سایت فروشگاهی یا اطلاع‌رسانی
    سایت‌های فروشگاهی به دلیل نیاز به جزئیات بیشتر، زمان طولانی‌تری نیز برای پیاده‌سازی طلب می‌کنند. هر چه تعداد افزونه‌های سایت شما کمتر باشد، میزان سفارشی‌سازی آن‌ها نیز کمتر خواهد بود.
  6. افزونه‌های سفارشی
    ممکن است سایت شما به برنامه‌نویسی افزونه‌های سفارشی نیازمند باشد. در این صورت، زمان برنامه‌نویسی افزونه بسته به امکانات آن به زمان کل مورد نیاز افزوده خواهد شد.
  7. سایت تک‌زبانه یا چندزبانه
    اگر بخواهید سایت دوزبانه یا چندزبانه طراحی کنید، زمان بیشتری برای پیاده‌سازی قالب سایت و آماده‌سازی زبان‌های مختلف نیاز خواهد بود.
  8. مهارت طراح سایت
    دو نفر طراح سایت تجربیات و مهارت یکسانی ندارند. ممکن است یک طراح سایت بتواند سایتی مشابه را در زمانی کمتر از نصف طراح دیگر، پیاده‌سازی کند.

طراحی سایت با وردپرس چه مراحلی دارد ؟

طراحی سایت با قالب‌های آماده

برای طراحی سایت با وردپرس گزینه‌های متنوعی پیش روی شماست، اگر بخواهید تمام کار را با قالب‌های سایت آماده پیش ببرید، این زمان می‌تواند در یک یا دو روز به پایان برسد. لازم به ذکر است که استفاده از قالب‌های آماده معایبی نیز دارد:

  1. قالب‌های آماده معمولا سنگین هستند و سایت شما را کند می‌کنند که اثر بدی روی مخاطبان و سئو سایت شما دارد.
  2. سفارشی‌سازی و انجام تغییرات در عملکردهای این قالب‌ها معمولا کار مشکلی است و اگر بخواهید بخشی از این قالب‌ها را به سلیقه‌ی خودتان تغییر دهید، با مشکلات زیادی روبرو می‌شوید.
  3. قالب‌های آماده علاوه بر کندی در بخش کاربری،‌ فشار زیادی نیز به سرور شما وارد می‌کنند و اگر سایتی پربازدید داشته باشید، لازم است تا هزینه‌های زیادی برای هاست یا میزبانی بپردازید.
  4. برخی از قالب‌های آماده تغییراتی در ساختار وردپرس و روش‌های درج محتوا و ذخیره‌سازی محتوا انجام می‌دهند. اگر از این‌گونه قالب‌ها استفاده کنید، مهاجرت به قالبی دیگر می‌توانید کاری پرهزینه و مشکل باشد.

طراحی سایت با قالب اختصاصی

برای طراحی سایت وردپرس با قالب اختصاصی مراحل زیر وجود دارد که هر یک بسته به جزئیات ممکن است چند روز زمان نیاز داشته باشند:

  1. طراحی شکل کلی سایت و عملکردهای مورد نیاز
  2. طراحی قالب گرافیکی سایت به صورت تصویر
  3. پیاده‌سازی طرح گرافیکی سایت به صورت اختصاصی در قالب وردپرس
  4. پیدا کردن و نصب و سفارشی‌سازی افزونه‌هایی که امکانات مورد نظر شما را به سایت اضافه کنند.
  5. برنامه‌نویسی افزونه‌هایی که لازم باشد تا در سایت تغییراتی انجام بدهند.
  6. رفع اشکال و بهینه‌سازی سایت.
  7. ورود محتوای اولیه‌ی سایت.

با توجه به مراحل بالا، یک سایت وردپرس معمولی با کیفیت خوب و با قالب اختصاصی، معمولا ۱۰ تا ۱۵ روز زمان نیاز دارد. اگر جزئیات و عملکردهای ویژه‌ای در سایت نیاز باشد، این زمان به همان نسبت افزایش پیدا می‌کند.

طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس

اگر سایت شما فروشگاهی است، باید مقداری زمان هم برای موارد مربوط به راه‌اندازی فروشگاه در نظر بگیرید. دریافت نماد اعتماد الکترونیک، گرفتن درگاه بانکی، تنظیمات و راه‌اندازی انبارها، روش‌های حمل، روش‌های پرداخت، قوانین خرید و برگشت کالا و سایر بخش‌هایی که در سایت فروشگاه وجود دارند، نیز به مقداری زمان بیشتر نسبت به سایت‌های اطلاع‌رسانی یا سایت شرکتی نیاز دارد.

آیا برای طراحی سایت با وردپرس به کدنویسی نیاز است ؟

برای طراحی سایت‌های معمولی اطلاع‌رسانی و سایت‌های ساده‌ی فروشگاهی با وردپرس به برنامه‌نویسی یا کدنویسی نیاز ندارید. البته دانستن برنامه‌نویسی باعث می‌شود تا سایتی با کیفیت‌تر و بهینه‌تر در نهایت آماده شود. هرچند بسیاری از امکانات و ویژگی‌های وردپرس بدون برنامه‌نویسی قابل استفاده هستند، ولی بهینه‌سازی و سفارشی‌سازی حرفه‌ای سایت به همراه طراحی قالب اختصاصی که می‌بایست به طور کامل برنامه‌نویسی شود، کاری است که بدون داشتن مهارت کدنویسی ناممکن است.

اگر سایتی می‌خواهید که ساده باشد و دارای اهمیت کمی است، خودتان با مقداری صرف زمان و دانلود یا خرید قالب‌های آماده‌ی وردپرس می‌توانید آن را راه‌اندازی کنید ولی اگر سایتی حرفه‌ای می‌خواهید که بتواند در گوگل جایگاهی مناسب پیدا کند و از نظر فنی و تخصصی دارای وضعیتی ایده‌آل باشد، لازم است تا کار را به متخصصین وردپرس بسپارید.

طراحی سایت حرفه‌ای با وردپرس

برای راه‌اندازی یک سایت حرفه‌ای با استفاده از وردپرس، با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *